De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Zo ziet het toetsenbord van laptopvervanger Samsung Galaxy Tab S6 eruit’

Michel van 't Klaphek
27 juli 2019, 14:11
2 min leestijd
‘Zo ziet het toetsenbord van laptopvervanger Samsung Galaxy Tab S6 eruit’

De Samsung Galaxy Tab S6 krijgt een toetsenbord dat tegelijk dient als beschermhoes. Dankzij de standaard aan de achterkant kun je het scherm omhoog zetten waardoor de hoogwaardige tablet een laptopvervanger wordt.

Lees verder na de advertentie.

‘Samsung Galaxy Tab S6 toetsenbord te zien in renders’

Op 7 augustus kondigt Samsung naast de Note 10 en Note 10 Plus vermoedelijk ook de Galaxy Tab S6 aan. Deze hoogwaardige tablet moet de strijd aangaan met Apples iPad Pro. De Tab S6 is de laatste tijd al regelmatig te zien geweest in gelekte foto’s en we weten nu ook hoe het toetsenbord eruit gaat zien.

Dit keyboard dient tegelijk als case en beschermt de achterkant van de tablet wanneer je aan het typen bent. Bovendien kun je de hoes uitklappen en als standaard gebruiken. Aan de onderkant van het toetsenbord zit een trackpad die als muis dient. Het lijkt erop dat je het keyboard aan de zijkant moet bevestigen via magneetjes, net als bij de Tab S5e.

Het is niet duidelijk of de beschermhoes/keyboard standaard wordt meegeleverd, of dat je ‘m los moet aanschaffen. Laatstgenoemde optie lijkt logischer, omdat dit bij de voorganger van de Tab S6 ook het geval was. Het toetsenbord van de Tab S5e kostte bij uitkomst 130 euro. De afgebeelde stylus zit hoogstwaarschijnlijk wel bij het standaardpakket. Samsung brengt vrijwel altijd ook een ‘gewone’ beschermhoes uit voor wanneer je niet op zoek bent naar een laptopvervanger.

kooptip

De Samsung S23 nu met hoge korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Verwachte Samsung Galaxy Tab S6 specificaties

Het wemelt van de geruchten over de Samsung Galaxy Tab S6. Vermoedelijk krijgt de high-end tablet een 10,5 inch-oled-scherm met een hoge resolutie. Onder het display zou een optische vingerafdrukscanner worden geplaatst, wat een primeur is voor tablets.

De Tab S6 wordt waarschijnlijk aangestuurd door een snelle Snapdragon 855-chipset in combinatie met minstens 6GB RAM en 128GB opslag. Dit is dezelfde processor als in vlaggenschiptelefoons zoals de OnePlus 7 Pro. Verder heeft de laptopvervanger op alle renders twee camera’s achterop: een ‘normale’ sensor en groothoeklens voor groepsfoto’s.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de Android Planet-app om op de hoogte te blijven van de Samsung Galaxy Tab S6.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Kooptip

De Samsung S23 nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je thuis KPN hebt

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Exit mobile version