Samsung Galaxy Tab steeds goedkoper in het Verenigd Koninkrijk

Redactie
20 oktober 2010, 15:14
1 min leestijd
Samsung Galaxy Tab steeds goedkoper in het Verenigd Koninkrijk
samsung galaxy tab

Hoewel het goedkoopste model van de Galaxy Tab in Nederland 750 euro kost, gaat de tablet in het Verenigd Koninkrijk voor een lagere prijs over de toonbank. De adviesprijs van het goedkoopste model is 799 Britse pond (915 euro!), maar Amazon.co.uk en The Carphone Warehouse bieden de simlockvrije Tab voor 529 pond aan (+/- 600 euro). The Carphone Warehouse is in Nederland bekend als The Phone House. Gaat deze keten de Tab ook aanbieden voor deze lage prijs?

Nee, waarschijnlijk niet. The Phone House biedt de Galaxy Tab op haar website nog steeds aan voor 750 euro. Maar wie weet is er een prijsverlaging op komst. Het bedrijf beweert de tablet vanaf 24 oktober op voorraad te hebben.

Lees verder na de advertentie.

amazon-samsung-tab

Nog te duur

600 euro is al een verbetering in vergelijking met de Nederlandse prijs, maar is nog steeds veel te duur. De meeste bezoekers van Android Planet gaven onlangs aan dat ze niet bereid zijn om meer te betalen dan 500 euro, de prijs van de goedkoopste versie van de iPad.

“Dit zijn science-fiction prijzen, hier krijgt zelfs George Lucas een kleur van“, zegt een anonieme bezoeker onder een eerder nieuwsbericht. “Om in filmtermen te blijven: het is nu al een Raspberry Award waard.“ Bezoeker Dennis noemt de Galaxy Tab vlees noch vis. “Het is geen telefoon en geen tablet. Leuk om erbij te hebben maar niet tegen deze prijzen. Failure guaranteed.“

Over de Tab

De Galaxy Tab is een tabletcomputer met Android 2.2 als besturingssysteem en een 1 GHz-processor. De tablet-pc heeft een relatief klein scherm van zeven inch, waarmee het kleiner is dan de iPad. De tabletcomputer is al verkrijgbaar via internet, maar ligt vanaf november overal in de winkels.

Via: Eurodroid

Categorie: Tablets
Spotlights: Samsung, Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's