Samsung Galaxy Tab steeds goedkoper in het Verenigd Koninkrijk
Redactie

samsung galaxy tabHoewel het goedkoopste model van de Galaxy Tab in Nederland 750 euro kost, gaat de tablet in het Verenigd Koninkrijk voor een lagere prijs over de toonbank. De adviesprijs van het goedkoopste model is 799 Britse pond (915 euro!), maar Amazon.co.uk en The Carphone Warehouse bieden de simlockvrije Tab voor 529 pond aan (+/- 600 euro). The Carphone Warehouse is in Nederland bekend als The Phone House. Gaat deze keten de Tab ook aanbieden voor deze lage prijs?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Nee, waarschijnlijk niet. The Phone House biedt de Galaxy Tab op haar website nog steeds aan voor 750 euro. Maar wie weet is er een prijsverlaging op komst. Het bedrijf beweert de tablet vanaf 24 oktober op voorraad te hebben.

amazon-samsung-tab

Nog te duur

600 euro is al een verbetering in vergelijking met de Nederlandse prijs, maar is nog steeds veel te duur. De meeste bezoekers van Android Planet gaven onlangs aan dat ze niet bereid zijn om meer te betalen dan 500 euro, de prijs van de goedkoopste versie van de iPad.

“Dit zijn science-fiction prijzen, hier krijgt zelfs George Lucas een kleur van“, zegt een anonieme bezoeker onder een eerder nieuwsbericht. “Om in filmtermen te blijven: het is nu al een Raspberry Award waard.“ Bezoeker Dennis noemt de Galaxy Tab vlees noch vis. “Het is geen telefoon en geen tablet. Leuk om erbij te hebben maar niet tegen deze prijzen. Failure guaranteed.“

Over de Tab

De Galaxy Tab is een tabletcomputer met Android 2.2 als besturingssysteem en een 1 GHz-processor. De tablet-pc heeft een relatief klein scherm van zeven inch, waarmee het kleiner is dan de iPad. De tabletcomputer is al verkrijgbaar via internet, maar ligt vanaf november overal in de winkels.

Via: Eurodroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.