Samsung Galaxy Tab vanaf zaterdag voor 749 euro in Nederlandse winkels
Redactie

galaxy tabKort nieuws vanaf de officiële Galaxy Tab-lancering in Brussel: de tablet van Samsung zal eind deze week in de Nederlandse winkel liggen voor een adviesprijs van 749 euro. Die prijs werd overigens ook al genoemd tijdens de Android Experience-borrel van een paar weken geleden. Diverse telefoonwinkels zullen de 7-inch tablet verkopen, maar ook winkelketens zoals Office Centre en Media Markt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De prijs is te verlagen door de Galaxy Tab met een telefoonabonnement af te sluiten. Als je bijvoorbeeld een KPN-abonnement van 66 euro per maand afsluit betaal je ca. €246 voor het toestel. Gunstiger is een Hi-abonnement van zo’n 30 euro per maand; dan betaal je €293 bij voor het toestel. De Samsung Galaxy Tab was al in pre-order te bestellen bij diverse winkels, vaak met een vrij lange levertijd. Vanaf zaterdag 30 oktober kun je de Tab bij een bestelling meteen meenemen, mits de stormloop niet te groot is.

Een paar prijsvoorbeelden (losse toestellen en tweejarige abonnementen):

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.