Samsung Galaxy Teos en Naos gespot, Galaxy S krijgt update
Redactie

samsung galaxy naos taosDe in november 2009 gelanceerde Samsung Galaxy Spica (i5700) is alweer een tijdje op de markt en heeft sinds de komst van de Galaxy S een deel van z’n glans verloren. Gelukkig staan er alweer opvolgers in de startblokken. De Samsung Galaxy Teos en Naos (links en rechts op de foto) gaan het midrange-model opvolgen. Beide zijn voorzien van 3 megapixel camera, Android 2.1 en Touchwiz. Ze hebben een WQVGA-scherm. Eerder zagen we deze toestellen al opduiken onder de namen Galaxy Apollo en Galaxy 3.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Over de Galaxy S is er ook nieuws: in een benchmark-test bleek dit toestel het snelste in vergelijking met de Nexus One, Droid Incredible, HTC EVO en andere populaire modellen. Android & Me gebruikte voor de test de Samsung Captivate, het AT&T-equivalent van de Samsung Galaxy S. Ook goed nieuws is dat de Samsung Galaxy S vanaf augustus een update naar Android 2.2 krijgt. Het geldt alleen nog voor Koreaanse gebruikers, maar hopelijk volgt de rest van de wereld weldra daarna.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.