Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung introduceert goedkope Galaxy Trend 2 Lite in Nederland

Gijs Ettes
13 juli 2015, 16:44
1 min leestijd
Samsung introduceert goedkope Galaxy Trend 2 Lite in Nederland

Samsung heeft een nieuwe budgetmodel uitgebracht in Nederland: de Galaxy Trend 2 Lite. Het toestel heeft een adviesprijs van 79 euro en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Trend 2 Lite: bescheiden budgetmodel

Met een prijskaartje van net geen 80 euro is de Galaxy Trend 2 Lite één van de goedkoopste Android-smartphones, maar daar zijn de specs dan ook naar. Zo heeft het budgettoestel geen 4G-ondersteuning en is er ook geen frontcamera aanwezig. Foto’s kun je alleen maken met de bescheiden 3 megapixel-camera met ledflitser aan de achterkant.

Qua ontwerp en specs heeft de Galaxy Trend 2 Lite veel weg van de Galaxy Trend Neo, die medio 2014 verscheen. Het toestel heeft eveneens een 4 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels, en wordt aangedreven door een 1,2GHz dualcore-processor. Verder is er 512MB aan werkgeheugen aan boord, net genoeg om Android 4.4 (KitKat) vloeiend te draaien. Voor de opslag van apps en media is 2GB beschikbaar, dat met een geheugenkaartje kan worden uitgebreid tot 64GB.

Ook  heeft de Trend 2 Lite een 1500 mAh-accu waarmee je zo’n 8 uur kunt bellen en 6 uur video’s kunt afspelen. De standby-tijd bedraagt zo’n 300 uur en de accu is verwijderbaar. De afmetingen van het toestel zijn met 121 bij 63 bij 10,7 millimeter bescheiden en met 123 gram is de Trend 2 Lite lekker licht. Tot slot kan de telefoon overweg met de wifi-standaarden 802.11b, 802.11g, 802.11n en bluetooth 4.0. Ondersteuning voor nfc ontbreekt.

Samsung Galaxy Trend 2 Lite

Samsung Galaxy Trend 2 Lite prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Trend 2 Lite prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Bestel de Samsung Galaxy Trend 2 Lite simlockvrij bij Centralpoint.

Naast de Galaxy Trend 2 Lite heeft Samsung deze week ook de Value Edition van de vergelijkbare Samsung Galaxy Trend 2 uitgebracht in ons land. Dat toestel heeft een adviesprijs van 89 euro. Het grootste verschil met de reguliere variant is de mindere 3 megapixel-camera.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu