De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Officieel: Samsung kondigt nieuwe vouwtelefoons aan op 26 juli

Tim Ligterink
6 juli 2023, 9:31
2 min leestijd
Officieel: Samsung kondigt nieuwe vouwtelefoons aan op 26 juli

Samsung heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer we nieuwe vouwtelefoons mogen verwachten. De fabrikant presenteert de nieuwe toestellen op 26 juli 2023. Wat we verwachten en hoe jij het evenement kunt bekijken, lees je hier.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Unpacked-event op 26 juli 2023

Het is tijd voor Samsungs volgende grote evenement. Na Galaxy Unpacked in februari waarbij de S23-serie werd aangekondigd, is het nu de beurt aan het tweede Unpacked-event. Hierbij zal de nadruk op nieuwe vouwtelefoons komen te liggen. Het evenement vindt fysiek plaats in Seoul, wat de hoofdstad is van Samsungs land van afkomst, Zuid-Korea. Om 13.00 uur Nederlandse tijd begint de livestream, die online te volgen is.

Op de afbeelding bij de aankondiging van het evenement is al een kleine sneak peak te zien van de vermoedelijke Samsung Galaxy Z Flip 5. Het scharnier ziet er smaller uit en mogelijk vouwt de telefoon nu volledig plat, zoals de geruchten doen vermoeden. Wat we nog niet zien is het tweede coverscreen. Deze moet een stuk groter zijn dan op de vorige Z Flip 4.

Samsung Galaxy Unpacked: Journey to Seoul

We verwachten natuurlijk ook de Samsung Galaxy Z Fold 5. Dat is de foldable die van een smartphone naar tablet transformeert. Ook zullen de Samsung Galaxy Watch 6 en Galaxy Watch 6 Classic naar verluidt geïntroduceerd worden en verwachten we de nieuwe Galaxy Tab S9-tablets.

Steeds meer concurrentie voor Samsung

Samsung brengt al sinds 2019 vouwtoestellen uit. De fabrikant is dan ook al jarenlang dominant op het gebied van vouwbare smartphones. Dit jaar krijgt Samsung het wellicht heet onder de voeten, aangezien Google haar Pixel Fold heeft uitgebracht en Motorola de Razr 40 Ultra lanceerde. Daarnaast lijkt OnePlus druk in de ontwikkeling te zitten van een vouwtelefoon: de OnePlus V Fold. Het is afwachten of deze merken kunnen tippen aan Samsung met haar jarenlange ervaring.

Waar kijk jij het meest naar uit? Een Flip- of Fold-telefoon? Of ben jij vooral benieuwd naar de nieuwe smartwatches of tablets? Laat het weten in de reacties hieronder. Wil je niets missen over de aankomende Samsung-updates? Voeg ons dat toe aan je Google Nieuws-overzicht. Lees hieronder het laatste Samsung-nieuws.

Bron: Samsung
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Z Flip 5
Samsung Galaxy Z Flip 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu