De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nieuwe Android-tablet Samsung heeft gigantisch scherm’

Gijs Ettes
5 oktober 2015, 16:55
1 min leestijd
‘Nieuwe Android-tablet Samsung heeft gigantisch scherm’

Geruchten gaan dat Samsung werkt aan een nieuwe Android-tablet met een gigantisch scherm van 18,4 inch. Volgens specs die zijn opgedoken op GFXBench krijgt het apparaat een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels, wat relatief laag zou zijn voor de schermgrootte.

Lees verder na de advertentie.

Presenteert Samsung binnenkort de Galaxy View?

De grote Samsung-tablet draagt het modelnummer SM-T670 en zou verder voorzien zijn van een Exynos 7 octacore-processor, 2GB aan werkgeheugen en 32GB opslag. Ook zou er 2 megapixel-frontcamera aanwezig zijn. Volgens GFXBench draait het apparaat momenteel op Android 5.1.1, al lijkt het aannemelijk dat de tablet bij verschijning zal draaien op Android 6.0.

samsung galaxy view

Wellicht  wordt de SM-T670 uiteindelijk gelanceerd als de Galaxy View, het twee-in-één-apparaat dat Samsung begin september toonde tijdens de presentatie van de Gear S2. Het bedrijf beloofde toen om in oktober meer details over het apparaat bekend te maken. De Galaxy View wordt mogelijk Samsungs antwoord op de iPad Pro en Microsoft Surface, twee tablets met eveneens grote schermen die met hun apart verkrijgbare toetsenbordcovers ook de zakelijke markt moeten aanspreken.

Samsung bracht al eerder een Android-tablet met een groot scherm uit. Begin vorig jaar verschenen de Galaxy Note Pro 12.2 en Galaxy Tab Pro 12.2 die beiden beschikken over  een 12,2 inch-QHD-scherm. De Note Pro beschikt daarnaast over een stylus die gebruikt kan worden om aantekeningen en schetsen te maken.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: GFXBench
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy View
Samsung Galaxy View

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu