‘Samsung Galaxy Watch komt in twee formaten uit’

Erwin Vogelaar
21 juli 2018, 10:04
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy Watch komt in twee formaten uit’

Samsung werkt aan een nieuwe smartwatch draaiend op Wear OS. Deze Samsung Galaxy Watch komt waarschijnlijk in twee formaten uit.

Lees verder na de advertentie.

Twee Samsung Galaxy Watch formaten op komst

Samsung werkt aan een nieuwe smartwatch. Voorheen maakte het bedrijf de Samsung Gear-horloges met zijn eigen besturingssysteem Tizen. Voor de nieuwe Samsung Galaxy Watch lijkt het bedrijf over te stappen op Wear OS van Google. Volgens documenten die gepubliceerd zijn bij de Federal Communications Commission, komt het horloge in twee formaten uit.

De kleinere versie van het horloge heeft volgens de documenten een 1,19 inch-scherm, terwijl de grote versie het met een 1,3 inch-scherm doet. De Gear S3, het vorige horloge van Samsung, verscheen enkel met een 1,3 inch-scherm.

samsung galaxy watch formaten

Verder kan het horloge onafhankelijk van je smartphone verbinding maken met mobiel internet en draadloos worden opgeladen. Meer informatie krijgen we mogelijk te horen op 9 augustus, want dan onthult Samsung de Galaxy Note 9. Mocht het horloge dan nog niet klaar zijn, dan moeten we waarschijnlijk wachten tot volgend jaar voor de release van de Galaxy S10.

Galaxy Note 9 lekt verder

Inmiddels lekken er bijna dagelijks nieuwe foto’s en renders van de Samsung Galaxy Note 9 uit, maar we weten bijna alles al over dit toestel. Vandaag is het nieuwe toestel weer in het wild te zien op een paar foto’s. Hierop is duidelijk de nieuwe positie van de vingerafdrukscanner te zien.

Daarnaast is op een gelekte persrender het toestel in het paars te zien. Op het scherm van het toestel staat 24 augustus vermeld. Mogelijk is de Note 9 vanaf die dag te koop.

Zodra we meer informatie hebben over de Galaxy Watch of de Galaxy Note 9, dan lees je het uiteraard hier op Android Planet. Op de hoogte blijven kan ook door onze app te downloaden of je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: GSM Arena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu