‘Zien: dit zijn alle vier kleuren van de Samsung Galaxy Z Flip 4’

Colin Baak
27 juli 2022, 11:02
2 min leestijd
‘Zien: dit zijn alle vier kleuren van de Samsung Galaxy Z Flip 4’

Benieuwd naar de kleurvarianten van de komende fliptelefoon van Samsung? Langer wachten is niet nodig, want de Samsung Galaxy Z Flip 4 kleuren zijn bekend. Dankzij renders zien we het toestel in vol ornaat.

Lees verder na de advertentie.

‘Dit zijn de kleuren van de Samsung Galaxy Z Flip 4’

De afbeeldingen komen van de bekende lekker OnLeaks en zijn gepubliceerd op de Chinese website GizNext. Daarop is de Samsung Galaxy Z Flip 4 te zien in het zwart, goud, paars en lichtblauw. De namen die Samsung waarschijnlijk gaat gebruiken, zijn Graphite, Pink Gold, Bora Purple en Blue.

Uiteraard lijkt het toestel veel op zijn directe voorganger, de Galaxy Flip 3. Zo is er weer een klein schermpje aanwezig aan de buitenkant en de twee camera’s zijn onder elkaar geplaatst, met de flitser daar weer onder. De volumeknoppen bevinden zich aan de rechterkant en de usb c-poort zit onderop.

Samsung Galaxy Z Flip 4

In de aan- /uitknop is de vingerafdrukscanner verwerkt en de selfiecamera vind je in een klein gaatje in het scherm. Ook zien we de platte zijkanten weer, die al eerder op afbeeldingen verschenen. Het element waarin de camera’s en schermpje zijn verwerkt is zwart afgewerkt, terwijl de rest van het toestel een andere kleur heeft. Of Samsung ook weer komt met exclusieve kleurenversies – die alleen via hun eigen webshop te koop zijn – is nog onduidelijk.

Onthulling op 10 augustus: dit verwachten we nog meer

De kleine klapbare telefoon is zeker niet de enige smartphone die we gaan zien op het Unfold your World-event van 10 augustus. Ook verwachten we de Samsung Galaxy Z Fold 4, die je openklapt tot een tablet en kunt bedienen met de S Pen.

Op hetzelfde evenement gaan we ook nieuwe smartwatches zien in de vorm van de Galaxy Watch 5 en Watch 5 Pro evenals de Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Bekijk ook nog even onderstaande video, waarin we je in enkele minuten meenemen langs alle verwachtingen.

Samsung-event op 10 augustus: dit zijn de verwachtingen!

Niks missen over alles wat met Samsung te maken heeft? Schrijf je dan even in voor onze gratis nieuwsbrief of download onze Android-app! Natuurlijk vind je ons ook op TwitterInstagram of Facebook.

Meer over de Galaxy Z Flip 4

Bron: GizNext
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Z Flip 4
Samsung Galaxy Z Flip 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu