De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Gear Fit sleept trofee in de wacht op MWC

Wouter Nijsen
28 februari 2014, 14:15
1 min leestijd
Samsung Gear Fit sleept trofee in de wacht op MWC
Samsung Gear Fit

Samsung heeft het prima gedaan op het Mobile World Congress. Niet alleen stond de Galaxy S5 volop in de schijnwerpers, ook viel de aangekondigde Gear Fit in de smaak bij het publiek. Zo ook bij de jury van GSM Association.  Zij riep het sportaccessoire van Samsung uit tot `beste mobiele apparaat` van de show, dankzij de unieke combinatie van een smartwatch en een fitnesstracker.

Een medewerker van Samsung nam gisteren de trofee trots in ontvangst. Deskundigen zijn te spreken over het ontwerp van de Gear Fit, die een gebogen amoled-touchscreen heeft waarop notificaties van smartphones zijn te lezen. De armband kan onder andere je hartslag weergeven, telt je stappen en geeft tijdens het sporten motiverende boodschappen.

Lees verder na de advertentie.

De Gear Fit is anders dan andere mobiele apparaten. Het is noch een smartphone, noch een smartwatch. Het sportaccessoire kan vooral gezien worden als een accessoire die helpt bij het sporten en veel communiceert met de S-Health-app van Samsung.

Samsung Gear Fit binnenkort te koop

Samsung Gear Fit

De Fit kan met één acculading ongeveer drie tot vier dagen doen. Daarmee heeft het draagbare ding een behoorlijk betere accuduur dan de Galaxy Gear 2 en Gear 2 Neo. De waterdichte Gear Fit heeft alleen geen camera, microfoon of speaker.

Het apparaat is met zijn ontwerp een stuk dunner en lichter dan de Galaxy Gear 2. Voorlopig heeft de Samsung Galaxy Gear Fit een adviesprijs van € 199,-. Dit is eveneens de prijs van de nieuwe Galaxy Gear 2 Neo. De Galaxy Gear 2 heeft een adviesprijs van € 299,-.

Laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear Fit
Samsung Gear Fit

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu