Samsung Gear Live nu te koop voor 199 euro

Redactie
15 augustus 2014, 15:21
1 min leestijd
Samsung Gear Live nu te koop voor 199 euro
samsung gear live kopen

Een Samsung Gear Live kopen is vanaf nu mogelijk voor een adviesprijs vanaf 199 euro. De smartwatch is per direct te verkrijgen bij Coolblue voor 229 euro en bij Typhone voor 199 euro.

De Gear Live is Samsungs eerste smartwatch met Android Wear, Googles speciale besturingssysteem voor wearables. In tegenstelling tot de andere Gear-smartwatches draait de Gear Live op Android Wear in plaats van Samsungs eigen Tizen. Ook is de prijs van de Gear Live hetzelfdde als die van de Gear 2, die beide ook op basis van design niet erg van elkaar verschillen. Daarnaast heeft Samsung ook nog de originele Galaxy Gear en Gear Fit in zijn wearable-assortiment.

De smartwatch heeft een 1,63 inch-scherm (super amoled) met een resolutie van 320 bij 320 pixels. Verder is er een hartslagmeter, 4GB aan opslag en een 300 mAh-accu aan boord. De Live is IP67-gecertificeerd, wat betekent dat hij is bestand tegen stof en water.

Lees verder na de advertentie.

Over de Samsung Gear Live

Gear-Live-Product-Specifications-515x480

Net als de andere Android smartwatches beschikt het horloge over 512MB aan werkgeheugen en verbindt het via bluetooth 4.0 met een smartphone of tablet. Via bluetooth 4.0 is het voor het accessoire mogelijk om verbinding te maken met een smartphone. Android Wear-smartwatches gebruiken Google Now en de internetverbinding van een smartphone om te werken. Veel informatie die je op het scherm van de Gear Live te zien krijgt, is afkomstig van Google Now.

De Gear Live meet 38 bij 56 bij 8,9 millimeter en weegt 59 gram.

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear Live
Samsung Gear Live

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu