Samsung Gear Live nu te koop voor 199 euro

samsung gear live kopenEen Samsung Gear Live kopen is vanaf nu mogelijk voor een adviesprijs vanaf 199 euro. De smartwatch is per direct te verkrijgen bij Coolblue voor 229 euro en bij Typhone voor 199 euro.

De Gear Live is Samsungs eerste smartwatch met Android Wear, Googles speciale besturingssysteem voor wearables. In tegenstelling tot de andere Gear-smartwatches draait de Gear Live op Android Wear in plaats van Samsungs eigen Tizen. Ook is de prijs van de Gear Live hetzelfdde als die van de Gear 2, die beide ook op basis van design niet erg van elkaar verschillen. Daarnaast heeft Samsung ook nog de originele Galaxy Gear en Gear Fit in zijn wearable-assortiment.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De smartwatch heeft een 1,63 inch-scherm (super amoled) met een resolutie van 320 bij 320 pixels. Verder is er een hartslagmeter, 4GB aan opslag en een 300 mAh-accu aan boord. De Live is IP67-gecertificeerd, wat betekent dat hij is bestand tegen stof en water.

Over de Samsung Gear Live

Gear-Live-Product-Specifications-515x480Net als de andere Android smartwatches beschikt het horloge over 512MB aan werkgeheugen en verbindt het via bluetooth 4.0 met een smartphone of tablet. Via bluetooth 4.0 is het voor het accessoire mogelijk om verbinding te maken met een smartphone. Android Wear-smartwatches gebruiken Google Now en de internetverbinding van een smartphone om te werken. Veel informatie die je op het scherm van de Gear Live te zien krijgt, is afkomstig van Google Now.

De Gear Live meet 38 bij 56 bij 8,9 millimeter en weegt 59 gram.

Lees ook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.