Kleine update verbetert accuduur Samsung Gear S2

Samsung rolt een kleine update voor de Samsung Gear S2 uit. Die  moet ervoor zorgen dat de smartwatch langer doet met  één acculading.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung Gear S2 accu

Samsung rolt een kleine update voor de Samsung Gear S2 uit. Die is maar 4,85MB groot en heeft als enige verbetering accu-optimalisatie. Om te zien of de update voor jou beschikbaar is,  moet je naar de Samsung Gear-app gaan, om bij de instellingen de update te zoeken.

Samsung Gear S2 accu

Bij onze vergelijking tussen de Asus ZenWatch 2 en de Samsung Gear S2  valt  de accu van de Samsung Gear S2 in negatieve zin op. De mooie smartwatch moet  twee tot drie dagen om onze pols gedragen kunnen worden, maar in de praktijk komt  het er op neer dat we de wearable elke avond aan de oplader moet. Soms haalt  het horloge het einde van de dag niet eens.

De praktijk moet uitwijzen of de update dit probleem heeft opgelost, want dat zou de Samsung Gear S2 een stuk aantrekkelijker maken. De smartwatch draagt een flink prijskaartje (349 euro), maar is door het  ronde design met de  draaiknop een aantrekkelijk horloge. Wel draait de smartwatch op Tizen OS, waarvoor  veel minder apps beschikbaar zijn dan op  Android Wear.

Het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.