De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Kleine update verbetert accuduur Samsung Gear S2

Jarno Stinissen
29 december 2015, 16:45
1 min leestijd
Kleine update verbetert accuduur Samsung Gear S2

Samsung rolt een kleine update voor de Samsung Gear S2 uit. Die  moet ervoor zorgen dat de smartwatch langer doet met  één acculading.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Gear S2 accu

Samsung rolt een kleine update voor de Samsung Gear S2 uit. Die is maar 4,85MB groot en heeft als enige verbetering accu-optimalisatie. Om te zien of de update voor jou beschikbaar is,  moet je naar de Samsung Gear-app gaan, om bij de instellingen de update te zoeken.

Samsung Gear S2 accu

Bij onze vergelijking tussen de Asus ZenWatch 2 en de Samsung Gear S2  valt  de accu van de Samsung Gear S2 in negatieve zin op. De mooie smartwatch moet  twee tot drie dagen om onze pols gedragen kunnen worden, maar in de praktijk komt  het er op neer dat we de wearable elke avond aan de oplader moet. Soms haalt  het horloge het einde van de dag niet eens.

De praktijk moet uitwijzen of de update dit probleem heeft opgelost, want dat zou de Samsung Gear S2 een stuk aantrekkelijker maken. De smartwatch draagt een flink prijskaartje (349 euro), maar is door het  ronde design met de  draaiknop een aantrekkelijk horloge. Wel draait de smartwatch op Tizen OS, waarvoor  veel minder apps beschikbaar zijn dan op Android Wear.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear S2
Samsung Gear S2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu