Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung geeft een Galaxy S II aan CyanogenMod-ontwikkelaar

Redactie
7 juni 2011, 16:22
1 min leestijd
Samsung geeft een Galaxy S II aan CyanogenMod-ontwikkelaar

Samsung heeft een Galaxy S II aan de ontwikkelaar van de CyanogenMod voor de Samsung Captivate en Vibrant gegeven. De Samsung Captivat en Vibrant zijn twee toestellen bestemd voor de Amerikaanse markt. Atinm ontwikkelde voor beide toestellen een versie van de CyanogenMod. Nu de ontwikkelaar ook een Galaxy S II heeft ontvangen, lijkt het erop dat Samsung ook voor dit model graag een versie van de CyanogenMod wil zien.

Het lijkt erop dat Samsung de meerwaarde in gaat zien van het hebben van een actieve ontwikkelaarscommunity rond hun telefoons. Samsung is de meest recente fabrikant die een stap zet richting een samenwerking met ontwikkelaars van mods. Het is nog niet duidelijk of Samsung nu voor al hun telefoons een mod wil hebben. Providers hebben namelijk in de VS ook een grote vinger in de pap als het gaat over de software waarmee de telefoon is uitgerust. Een provider kan er namelijk voor kiezen om enkel telefoons te verkopen waarop maar één Android-versie werkt.

Lees verder na de advertentie.

Op dit moment is er nog geen versie van de CyanogenMod voor de Galaxy S II. Volgens ontwikkelaar Atinm zal er vanavond worden begonnen met de ontwikkeling hiervan.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu