Samsung geeft gratis Galaxy S aan klagende iPhone-bezitters
Redactie

samsung reclameSamsung publiceerde vandaag een paginagrote advertentie waarin ze de ‘antennagate’ op de hak nemen. De iPhone 4, maar ook andere toestellen zoals de Nokia N97 mini en de Samsung Omnia II zouden last hebben van wegvallend bereik. Het laatste is er nog niet over gezegd, maar Samsung vat de commotie in ieder geval sportief op. Sterker nog, ze proberen er meteen wat publiciteit mee te creëren door in het Verenigd Koninkrijk mensen die klagen over de ontvangst van hun iPhone een gratis Samsung Galaxy S aan te bieden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Hoe royaal Samsung is, is niet helemaal duidelijk maar zoals je hieronder ziet zijn er al meerdere mensen die een gratis Galaxy S toegestuurd krijgen. @samsungukmobile is een officieel Twitter-account van Samsung UK.

galaxy-s-uk

Samsung heeft in de VS ook de eerste commercial voor de Samsung Captivate uitgebracht, de AT&T-versie van de Galaxy S. In de commercial wordt echter gewoon gesproken over de Galaxy S.

Via: Samsung Hub
Tipgever: Mike

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.