De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung geeft miljoenen uit voor Galaxy Note Super Bowl reclame

Redactie
31 januari 2012, 15:33
1 min leestijd
Samsung geeft miljoenen uit voor Galaxy Note Super Bowl reclame
Samsung geeft miljoenen uit voor Galaxy Note Super Bowl reclame

De finale van het American football, de Super Bowl, komt eraan, en dat betekent dat de reclames in de rust van het sportevenement voor veel geld worden verkocht. Samsung is van plan om dit jaar om tenminste een minuut of misschien wel negentig seconden in te kopen om de Samsung Galaxy Note te gaan promoten. Een reclame van dertig seconden kost al tussen de 3 en 4 miljoen dollar. De 5.3 inch telefoon is pas eind februari te koop in de Verenigde Staten en dus gaat de Zuid-Koreaanse fabrikant er alles aan doen om de Galaxy Note te promoten. Samsung meldt op Twitter dat het wellicht de langste Super Bowl reclame ooit gaat worden.

Voor het opnemen van de commercial is de director van de films There’s Something About Mary en Dumb & Dumber aangetrokken dus het lijkt dat Samsung de Galaxy Note met humor wil gaan presenteren. Wellicht dat het een nieuw deel in de ‘Samsunged-serie‘ gaat worden die al tot veel ophef heeft geleidt. 5 februari wordt de Samsung commercial uitgezonden.

Lees verder na de advertentie.

Tijdens de vorige Super Bowl had Google nog een grote reclame om een wat vriendelijker gezicht aan haar zoekmachine te geven. Ook Apple laat traditiegetrouw bijna elk jaar een reclame zien tijdens de rust van de Superbowl om haar diverse iProducten te promoten. Het is benieuwd hoe de Samsung Galaxy Note reclame het zal doen, het toestel zelf verkoopt al goed dus daar zou het niet aan moeten liggen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu