De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘Samsung komt met nieuw gezondheidsaccessoire’

Redactie
2 mei 2014, 12:01
1 min leestijd
‘Samsung komt met nieuw gezondheidsaccessoire’
Samsung-gezondheid

Samsung komt mogelijk met een nieuw gezondheidsaccessoire. Dat blijkt uit een uitnodiging die naar de Amerikaanse pers is verstuurd. “Een nieuwe conversatie over gezondheid gaat beginnen”, zegt het Zuid-Koreaanse bedrijf op de uitnodiging. Daarmee lijkt een nieuw Samsung gezondheidsaccessoire voor de hand te liggen.

Op dit moment brengt Samsung de Gear 2 en Gear Fit uit, beide vrij populaire accessoires die voorlopig alleen met specifieke Galaxy-toestellen werken. Beide accessoires hebben sportfeatures, met name de Gear Fit met zijn gebogen amoled-scherm. Mogelijk duidt Samsung op een nieuwe accessoire die meer activiteiten en gezondheidsaspecten meet.

Lees verder na de advertentie.

Samsung gezondheidsaccessoire

Veel informatie is nog niet bekend over het nieuwe Samsung gezondheidsaccessoire. Eerder doken al verschillende geruchten op over een nieuw accessoire dat moet gaan concurrenten met de iWatch, de vermeende smartwatch van Apple.

Het evenement van Samsung wordt tevens nog geen week voor de ontwikkelaarsconferentie WWDC van Apple gehouden. De verwachting is dat tijdens WWDC Apple het nieuwe iOS 8 met een focus op gezondheid gaat onthullen. Mogelijk wil Samsung ‘het nieuwe’ van de aankondigingen van Apple wegnemen door een gadget met soortgelijke features net voor WWDC te onthullen.

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu