Samsung heeft 5 miljoen Galaxy Notes verscheept
Redactie

galaxy_note_voorDe Galaxy Note is niet voor iedereen weggelegd. Maar het twijfelgeval tussen smartphone en tablet blijkt toch behoorlijk wat mensen aan te spreken. Samsung meldt, dat er inmiddels 5 miljoen stuks naar de winkels zijn verscheept, sinds het apparaat in oktober 2011 in de verkoopging. Vergeleken met de 10 miljoen stuks van de Samsung Galaxy S II is het nog weinig, maar dat is dan ook een apparaat die een veel bredere doelgroep aanspreekt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Samsung meldt alleen het aantal verscheepte exemplaren, niet het aantal stuks dat door mensen is gekocht en dat actief wordt gebruikt. Er zal dus nog een deel van die 5 miljoen in winkels en voorraadmagazijnen liggen.

In april komt de Samsung Galaxy Note overigens in Japan beschikbaar. Operator NTT Docomo heeft aangegeven dat ze het apparaat onder de naam Docomo Next Series Galaxy Note SC-05D zullen aanbieden. De Japanse versie is voorzien van LTE-internetverbinding en is vanaf 6 april te koop in de kleur wit. Er zit een 1,5 GHz dual-core processor in en er draait Android 2.3 Gingerbread op. De Samsung Galaxy Note is een van de eerste LTE-toestellen in Japan, naast de Samsung Galaxy S II en de LG Optimus. Vanaf vandaag kunnen de Japanners de Galaxy Note in pre-order bestellen.