De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung heeft 5 miljoen Galaxy Notes verscheept

Redactie
28 maart 2012, 7:09
1 min leestijd
Samsung heeft 5 miljoen Galaxy Notes verscheept
galaxy_note_voor

De Galaxy Note is niet voor iedereen weggelegd. Maar het twijfelgeval tussen smartphone en tablet blijkt toch behoorlijk wat mensen aan te spreken. Samsung meldt, dat er inmiddels 5 miljoen stuks naar de winkels zijn verscheept, sinds het apparaat in oktober 2011 in de verkoopging. Vergeleken met de 10 miljoen stuks van de Samsung Galaxy S II is het nog weinig, maar dat is dan ook een apparaat die een veel bredere doelgroep aanspreekt.

Samsung meldt alleen het aantal verscheepte exemplaren, niet het aantal stuks dat door mensen is gekocht en dat actief wordt gebruikt. Er zal dus nog een deel van die 5 miljoen in winkels en voorraadmagazijnen liggen.

Lees verder na de advertentie.

In april komt de Samsung Galaxy Note overigens in Japan beschikbaar. Operator NTT Docomo heeft aangegeven dat ze het apparaat onder de naam Docomo Next Series Galaxy Note SC-05D zullen aanbieden. De Japanse versie is voorzien van LTE-internetverbinding en is vanaf 6 april te koop in de kleur wit. Er zit een 1,5 GHz dual-core processor in en er draait Android 2.3 Gingerbread op. De Samsung Galaxy Note is een van de eerste LTE-toestellen in Japan, naast de Samsung Galaxy S II en de LG Optimus. Vanaf vandaag kunnen de Japanners de Galaxy Note in pre-order bestellen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu