De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung heeft al 10 miljoen Galaxy S4’s verkocht

Gijs Ettes
23 mei 2013, 10:41
1 min leestijd
Samsung heeft al 10 miljoen Galaxy S4’s verkocht

De Samsung Galaxy S4 is al 10 miljoen keer over de toonbank gevlogen volgens de Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant. De Galaxy S4 ligt pas sinds 27 april in de winkel. Samsung heeft daarnaast enkele nieuwe kleuren voor de populaire smartphone aangekondigd, waarschijnlijk om dit verkoopsucces vast te houden.

Lees verder na de advertentie.

Samsung heeft met de verkoop van de Galaxy S4 nog meer succes dan al het geval was met voorganger Galaxy S3. Die had nog vijftig dagen nodig om tot 10 miljoen verkochte exemplaren te komen. Bij de Galaxy S2 nam dit vijf maanden in beslag; de eerste Galaxy S deed er zelfs zeven maanden over. Samsung maakte het verkooprecord bekend op zijn eigen weblog.

Om het succes van de Galaxy S4 te vieren, heeft Samsung vier nieuwe kleuren aangekondigd. Momenteel kunnen consumenten kiezen uit de smaken White Mist en Black Forest. Deze keuzes worden deze zomer uitgebreid met Blue Arctic en Red Aurora. Daarna volgen ook nog Purple Mirage en Brown Autumn.

De Galaxy S4 heeft een 4,99 inch-full-hd-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 13 megapixelcamera en een quadcore-processor die draait op een kloksnelheid van 1.9GHz. Het Samsung-vlaggenschip beschikt daarnaast over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte, een accu van 2600 mAh en draait op Android 4.2.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu