Samsung Houdini: Android-toestel voor de VS?

samsung houdiniSamsung gaat in juni de eerste Android-smartphone introduceren: de Samsung I7500. Maar over het tweede toestel is nu ook informatie uitgelekt: het zou gaan om de Samsung Houdini, genoemd naar boeienkoning Harry Houdini. Veel meer is er van het toestel niet bekend, behalve dan de miniatuurfoto hiernaast. De informatie blijkt uit een uitgelekte roadmap van T-Mobile US waaruit ook blijkt dat er een opvolger voor de G1 in ontwikkeling is, met de naam Bigfoot.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


samsung houdiniDit toestel met uitschuifbaar toetsenbordje zou de G1 v2 gaan heten. Het toestel lijkt wel wat op de OpenMoko Freerunner, een Linux-toestel waarvan de ontwikkeling is gestopt. De website CellPhoneSignal.com bracht de roadmap van T-Mobile US al eens eerder naar buiten. Toen waren de meeste onderdelen van de tabel zwartgemaakt. De Samsung Houdini en de Bigfoot komen in het najaar van 2009 beschikbaar.

Meer info: TmoToday

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.