Samsung lijft Apple Store-ontwerper in, opent mogelijk retailwinkels

Gijs Ettes
19 december 2013, 16:05
1 min leestijd
Samsung lijft Apple Store-ontwerper in, opent mogelijk retailwinkels
Samsung Apple Store

Onlangs heeft Samsung Apple Store-ontwerper Tim Gudget weggekaapt bij Apple. Gudgel werkte de afgelopen vijf jaar bij het bedrijf in Cupertino en is gespecialiseerd in het inrichten en plannen van Apple Stores wereldwijd. Eerder dit jaar trok Samsung ook al Michael Forrest aan, die tussen 2002 en 2009 aan het roer stond van de retail-afdeling van Apple. Het lijkt er daardoor op dat Samsung voornemens is om zelf retailwinkels te openen.

Samsung is niet de enige die mogelijk eigen retailwinkels gaat openen; ook Google werkt volgens bronnen aan winkels waar consumenten terecht kunnen voor Google-toestellen en -accessoires. Naar verluidt spendeert het bedrijf miljoenen dollars aan een zwevende retailwinkel in de baai van San Francisco. Of en wanneer we Google-winkels in Nederland en België tegemoet kunnen zien, is echter een raadsel.

Lees verder na de advertentie.

Tim Gudgel en Michael Forrest bekleden bij Samsung momenteel allebei een hoge retailfunctie. Gudget is VP and General manager of Retail-sales Operations en Forrest is Vice President and General Manager of Retail. Google lijkt het anders aan te pakken door geen hoog aangeschreven ontwerpers bij concurrenten te headhunten.

Lees meer over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu