Samsung i5700 Galaxy Lite krijgt Wi-Fi-certificaat

wifi-logoVoordat een mobiele telefoon op de markt verschijnt, moeten allerlei instanties er nog naar kijken. Voordat je een goedkeuring voor de Amerikaanse mobiele netwerken krijgt moet bijvoorbeeld de FCC allerlei testen uitvoeren. Voor apparaten met Wi-Fi-functie moet een Wi-Fi-certificaat worden aangevraagd. Op die manier lekken er wel eens toestellen uit, zoals in dit geval bij de Samsung i5700 Galaxy Lite.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het lijkt erop dat het hier om een uitgeklede of vereenvoudigde versie van de Samsung Galaxy gaat. Wat er zo ‘light’ is aan het nieuwe toestel wordt uit de certificatie niet duidelijk, maar dat er Wi-Fi in het toestel zit, is wel duidelijk. Een goedkoper model zou bijvoorbeeld een camera met een lager aantal megapixels kunnen hebben, een kleiner scherm of een mindere processor.

Meer info: Wi-Fi.org (PDF)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.