Samsung i5801 is instapmodel met Android 2.1

Redactie
13 mei 2010, 10:34
1 min leestijd
Samsung i5801 is instapmodel met Android 2.1
Samsung i5801

De Samsung i5801 is een Android-toestel dat de opvolger lijkt te worden van de Samsung Galaxy Spica. Hoewel de hoeveelheid specs nog beperkt is kunnen we al wel zeggen dat het een 3G-toestel wordt, met 3,5 mm headset-aansluiting, een microSD-slot, Android 2.1 en Wi-Fi. Ook wordt er gesproken over een 3,2 inch touchscreen met een resolutie van slechts 240 x 400 pixels. De eerder op YouTube gepubliceerde video is niet meer openbaar, maar gelukkig zijn er nog foto’s. Op de Samsung i5801 zullen Layar en het kantoorpakket ThinkFree Office standaard al aanwezig zijn.

De eerder gelekte geruchten dat er een langgerekt scherm in zou zitten, blijken na het bekijken van de hier getoonde foto’s niet te kloppen.

Lees verder na de advertentie.

samsung i5801 android

Misschien geen toestel waar iedereen warm voor loopt, maar dergelijke toestellen kunnen ervoor zorgen dat Android wat meer bij de gewone gebruiker gewend raakt. Samsung-gebruikers die naar een nieuwe toestel op zoek gaan kunnen straks niet om Android heen en gezien Samsung’s plannen om 50% van de telefoons te voorzien van Android kunnen we nog wel meer verwachten. Samsung zou ook nog bezig zijn met een Android-tablet, de Samsung S-Pad. Verder zijn de Samsung Beam (i8520) en de Samsung Galaxy S Pro nog onderweg.

Via: Samsung Hub

Categorie: Fabrikanten
Spotlights: Android, Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's