Samsung I9300 vanaf half mei te koop, waarschijnlijk niet de Galaxy S III
Redactie

Samsung I9300 vanaf half mei te koop, waarschijnlijk niet de Galaxy S IIIVolgens een tipgever van GSM Arena zal de Samsung I9300 vanaf half mei te koop zijn. In tegenstelling tot eerdere berichten is dit naar hoogstwaarschijnlijk niet de Samsung Galaxy S III. Het is eerder een midrange-telefoon die wellicht wel Samsung Galaxy M gaat heten. Qua uiterlijk lijkt het apparaat ook niet op het volgende vlaggenschip van Samsung.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Als we de informatie van GSM Arena mogen geloven zou het toestel over niet al te lange tijd officieel worden aangekondigd. Volgens de eerder gelekte geruchten van de Samsung Galaxy S IIII voldoet deze telefoon niet aan de verwachtingen. De Galaxy S III zou een keramische achterkant krijgen en een Full HD-scherm. Wel lijkt de Samsung I9300 thuis te passen in de Galaxy-lijn.

De Samsung Galaxy M lijkt geen vreemde naam te zijn voor deze telefoon. Enige tijd terug heeft Samsung besloten een nieuwe naamgeving in te voeren zodat beter duidelijk is met wat voor smartphone je te kampen hebt. De S staat voor het beste wat het bedrijf te bieden heeft, de M voor Mid-tier. Dat is eerder een goedkope midrange-telefoon dan een high-end toestel met de nieuwste functies.