Samsung introduceert Continuum met tickerdisplay

Redactie
9 november 2010, 11:32
1 min leestijd
Samsung introduceert Continuum met tickerdisplay
continuum

Samsung kondigde gisteren een nieuwe Android-telefoon aan. Iedereen hoopte op de Nexus Two, maar uiteindelijk toverde het Koreaanse bedrijf de Continuum uit de hoge hoed. Foto’s en video’s van deze telefoon waren de afgelopen weken al meerdere malen uitgelekt – sommige sites schreven er zelfs al een hands-on over – dus een grote verrassing was de aankondiging niet.

De Samsung Continuum heeft twee displays: een 3,4 inch AMOLED-scherm en een kleiner 1,8 inch tickerdisplay. Het tickerdisplay toont gemiste oproepen, laatste nieuws, statusupdates van vrienden op Facebook en Twitter of de actuele tijd. Als je een filmpje aan het kijken bent op het grote scherm, dan is het ideaal dat je de film niet hoeft te stoppen om een sms’je te lezen.

Lees verder na de advertentie.

Verder zijn er veel overeenkomsten met de Samsung Fascinate, een Amerikaanse variant van de populaire Samsung Galaxy S. De Continuum heeft een 1 GHz Hummingbird-processor, 512 MB ROM en 384 MB RAM. De telefoon draait op Android 2.1 en komt standaard met een Micro SD-kaartje van 8 GB.

Het is nog niet bekend of het toestel ooit in Europa uitkomt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu