De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung introduceert Galaxy Grand: midrange smartphone met 5 inch-scherm

Redactie
18 december 2012, 11:29
1 min leestijd
Samsung introduceert Galaxy Grand: midrange smartphone met 5 inch-scherm

Samsung heeft vandaag de Galaxy Grand geïntroduceerd, een grote midrange smartphone met een 5 inch-scherm. Het toestel draait vanuit de doos op Android 4.1.2 Jelly Bean en beschikt over een reeks kenmerkende Samsung-functies, waaronder S Voice, Direct Call, Pop-Up Video en Smart Alert. De smartphone draait op een 1.2Ghz dualcore-processor en 1GB werkgeheugen en maakt foto’s met een 8 megapixelcamera. De Galaxy Grand heeft verder 8GB aan opslagruimte en kan vanwege het micro-sd-slot tot 64GB worden uitgebreid.

Het uiterlijk van de Galaxy Grand lijkt op die van de Galaxy Note II en Galaxy S III. De reden waarom de smartphone een midrange toestel is, komt door het 5 inch-scherm: deze heeft een resolutie van 400 bij 800 pixels, wat vrij laag is vergeleken met andere 5 inch-schermen. De Galaxy Grand krijgt zijn energie van een flinke 2100 mAh-accu, is 9.6 millimeter dik en weegt een flinke 162 gram.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy Grand komt in twee versies: een dualsim met versienummer GT-I9082 en het ‘normale model’ met versienummer GT-I9080. Samsung heeft nog geen details over de prijs of releasedatum vrijgegeven, maar volgens NU.nl komt het toestel niet naar Nederland.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu