Samsung introduceert Galaxy S4 Mini

07_GT-I9190_Left-Perspective_white_Standard_OnlineSamsung komt dit najaar met de Galaxy S4 Mini. Het toestel is in het wit of zwart verkrijgbaar en krijgt een adviesprijs van 499 euro.

De Zuid-Koreaanse fabrikant had de S4 Mini al kortstondig onthuld op zijn eigen site, maar maakt de komst van de kleinere Galaxy S4-variant nu officieel bekend via een persbericht.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Galaxy S4 Mini wordt de kleinere variant op de ontzettend populaire Galaxy S4, die inmiddels al meer dan 10 miljoen exemplaren heeft verkocht. De S4 Mini heeft met zijn compactere formaat alsnog een 4,3 inch-amoled-scherm en weegt slechts iets meer dan 100 gram.

Samsungs Galaxy S4 Mini huisvest verder een dualcore-processor die draait op 1,7GHz, bevat een 8 megapixel-camera aan de achterzijde, een 1,9 megapixel-camera aan de voorzijde, 1,5GB aan intern geheugen en 8GB aan interne opslagruimte. De S4 Mini draait op Android 4.2.2, de laatste versie van Googles besturingssysteem.

De Galaxy S4 Mini zal op 20 juni te zien zijn in Londen, op Samsungs Premiere 2013-evenement. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

01_GT-I9190_Back_black_Standard_Online