De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung komt met grotere Galaxy Note, geen onbreekbaar scherm Galaxy S4’

Redactie
14 december 2012, 19:54
1 min leestijd

Samsung gaat binnenkort geen Galaxy S4 met een onbreekbaar scherm uitbrengen, maar een grotere versie van de huidige Galaxy Note II. Dat lees je goed: een nóg groter model. De nieuwe Galaxy Note, die waarschijnlijk de naam Galaxy Note III krijgt, zou over een 6.3 (!) inch scherm beschikken. Een flink stuk groter dan de huidige Galaxy Note II. Dit gerucht wordt door een betrouwbare bron ook tegen The Verge bevestigd.

Hoe een normaal persoon met de Galaxy Note III gaat bellen, is mij nog onbekend. Het zou kunnen dat Samsung de schermrand (ook wel bezel genoemd) compleet laat verdwijnen en de voorkant van het toestel enkel uit scherm bestaat. Dit betekent echter nog steeds dat de smartphone beduidend groter dan de Galaxy Note II is.

Lees verder na de advertentie.

Jammer voor alle Galaxy S-liefhebbers: de Galaxy S4 gaat volgens diezelfde bronnen niet op CES 2012 gepresenteerd worden. Deze zou ook geen flexibel scherm krijgen en pas tijdens een speciaal Samsung-event, ergens rond mei, aangekondigd worden. Het lijkt erop dat Samsung eerst een jaar wil wachten alvorens een nieuw vlaggenschip uit te brengen.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu