Samsung komt met paarse Samsung Galaxy S4

Gijs Ettes
14 augustus 2013, 8:57
1 min leestijd
Samsung komt met paarse Samsung Galaxy S4
paar samsung galaxy s4

Volgens nieuwswebsite Mashable komt Samsung met een paarse Samsung Galaxy S4. Samsungs huidige vlaggenschip is al in het blauw, rood, wit en zwart verkrijgbaar.

De speciale Galaxy S4 krijgt de naam Purple Mirage vanweze zijn kleur en zal in de Verenigde Staten al voor 200 dollar beschikbaar zijn in een combinatie met een abonnement van mobiele provider Sprint.

Lees verder na de advertentie.

Samsungs vlaggenschipmodel draait momenteel op Android 4.2.2, de voorlaatste versie van Android, Android 4.3 als je de Google Play Edition hebt. De smartphone huisvest daarnaast een 5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels, een 1.9GHz-quadcore-processor en 2GB aan werkgeheugen. Hij bevat ook een 13-megapixel-camera en 2-megapixel-frontcamera.

De telefoon is los inmiddels vanaf 520 euro te vinden op de Nederlandse markt, voor minder als je hem in combinatie met een abonnement aanschaft.

Beschikbaarheid paarse Samsung Galaxy S4

Het is nog niet bekend of en wanneer de paarse Samsung Galaxy S4 naar Nederland komt. Als dat wel gebeurd, moet je er rekening mee houden dat hij waarschijnlijk wel wat duurder wordt dan een ‘gewone’ witte of zwarte Galaxy S4. Voor een rood model leg je bijvoorbeeld minimaal 580 euro neer in de Nederlandse webwinkels, circa 60 euro meer dan voor een regulier model.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu