De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘Samsung komt met twee tablets met resolutie van 2560×1600 pixels’

Gijs Ettes
29 juli 2013, 14:40
1 min leestijd
‘Samsung komt met twee tablets met resolutie van 2560×1600 pixels’
samsung-logo-336x336

Volgens bekende lekker Evleaks zou Samsung momenteel bezig zijn met twee tablets die allebei werken met een schermresolutie van maar liefst 2560 bij 1600 pixels. De tablets zouden een grootte krijgen van 12,2 inch en 10 inch. De tablets draaien hoogstwaarschijnlijk op Android.

De tablets zouden het typenummers SM-P900 en de SM-P500 dragen. De 12,2 inch-versie draait daarnaast op een octacore-processor van Exynos en de 10 inch-variant op een Qualcomm Snapdragon 800.

Lees verder na de advertentie.

De 12,2 inch-versie zou volgens Evleaks ook met een S-Pen geleverd worden, die gebruikelijk is bij de Note-serie van Samsung. Het kan daarom goed dat de tablet in die serie wordt uitgebracht, maar daar is nog niets over bekend.

Android aannemelijk als besturingssysteem

Android is als besturingssysteem te verwachten, omdat de typenummers duiden op producten van Samsung Mobile (SM). Deze tak van Samsung werkt doorgaans met Android. Tablets die op alternatieven als Windows draaien, worden meestal door de pc-tak van Samsung geproduceerd.

Samsung bracht de laatste tijd veel tablets uit in het midrange-segment, zoals de Galaxy Tab-serie. De laatste telg van die familie, de Galaxy Tab 3, hebben we uitgebreid bekeken in onze Samsung Galaxy Tab 3-review.

Via: Android Central

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu