Samsung kondigt Galaxy Ace 3 officieel aan

GALAXY Ace 3 LTE (4)Nadat SamMobile het uiterlijk en enkele specificaties van de Galaxy Ace 3 afgelopen weekend uitlekte, kwam Samsung maandag met de officiële aankondiging van de Ace 3. Het toestel komt deze zomer naar Nederland voor een prijs van 299 euro.

De Galaxy Ace 3 krijgt een 4 inch-tft-scherm met een resolutie van 480 —800, een 5 megapixel-camera, een vga-front-camera, een dualcore-processor die draait op 1.2GHz, 1GB aan intern geheugen, 8GB aan interne opslagcapaciteit en een batterij van 1800 mAh. De telefoon biedt bovendien ondersteuning voor 4g.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Enkele specificaties zijn dus wel beter dan het SamMobile-bericht van afgelopen weekend meldde.

Het toestel draait daarnaast op Android 4.2 en krijgt daar uiteraard Samsungs eigen TouchWiz overheen. Deze skin biedt functies als S Translator, S Travel, Smart Stay en S Voice. De Galaxy Ace 3 verschijnt in het zwart en wit voor een adviesprijs van 299 euro, tijdens de zomer. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

galaxy ace 3