Placeholder

Samsung Galaxy MegaSamsung heeft vandaag de Galaxy Mega officieel aangekondigd. Deze nieuwe smartphone wordt een grotere variant op de huidige Galaxy-telefoons met een schermgrootte van 5,8-inch tot maar liefst 6,3-inch. Alleen de grootste variant zal in Nederland worden verkocht – deze Galaxy Mega ligt vanaf juni in de winkels voor een adviesprijs van 599 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Galaxy Mega heeft een 1,7Ghz dual core-processor, 1,5GB RAM, een 8-megapixelcamera en een 3200mAh-batterij. Qua specificaties zit de Galaxy Mega hierdoor onder de pas aangekondigde Galaxy S4, al is de batterij van de Galaxy Mega opmerkelijk groot. De nieuwe Samsung-smartphone draait op Android 4.2.

De prijs van 599 euro wordt gehanteerd voor het goedkoopste Galaxy Mega-model, dat is uitgerust met 8GB intern geheugen. Een 16GB-variant zal ook worden verkocht en je kunt met een geheugenkaart het geboden geheugen achteraf uitbreiden.