De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung kondigt Galaxy S4 met stock Android aan op Google I/O’

Redactie
15 mei 2013, 13:04
1 min leestijd
‘Samsung kondigt Galaxy S4 met stock Android aan op Google I/O’
S4

Volgens techsite Geek.com kondigt Samsung een ‘Google Edition’ van de Galaxy S4 aan op Google I/O. De telefoon zou qua uiterlijk niets veranderen, maar wel de nieuwste versie van stock Android draaien.

De verkoop van de Samsung Galaxy S4 is een groot succes. Zo is het toestel al 6 miljoen keer over de toonbank gevlogen in slechts 2 weken tijd. Anonieme bronnen bij Geek.com melden echter dat er woensdagavond ook een ‘Google Edition’ van het populaire Samsung-vlaggenschip wordt aangekondigd op Google I/O.

Lees verder na de advertentie.

Samsung komt volgens Geek.com met de nieuwe editie van de Galaxy S4, omdat steeds meer gebruikers ontevreden zijn over Samsungs eigen Android-skin TouchWiz. Met de verder onaangepaste nieuwe editie van de Galaxy S4 hopen Google en Samsung deze groeiende niche in hun wensen te voorzien zonder dat ze richting custom roms als CyanogenMod hoeven te kijken.

Een Galaxy S4 met stock Android zou tevens een fijn alternatief zijn voor de Nexus 4. Deze stock Android  smartphone van LG heeft geen verwijderbare batterij of uitbreidbaar geheugen. Dat heeft Samsungs meest recente vlaggenschip allebei wel.

De Galaxy S4 Google Edition zou vanaf juni verkrijgbaar moeten zijn, maar het is nog onbekend om welke landen het hierbij gaat en hoeveel er voor de nieuwe versie van de S4 moet worden betaald. Het is eveneens onbekend of dat de telefoon ook door Samsung verkocht zou worden of alleen in de Google Play Store.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu