De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung kondigt middenklasser Galaxy Core aan

Redactie
6 mei 2013, 12:14
1 min leestijd
Samsung kondigt middenklasser Galaxy Core aan

Samsung heeft de Samsung Galaxy Core aangekondigd, een smartphone met dualsim (en die medio 2014 werd opgevolgd door de Samsung Galaxy Core 4G). Dat heeft als voordeel dat je twee simkaarten tegelijk kunt gebruiken, zodat je privé en zakelijk bereikbaar bent. Of het toestel ook naar Nederland komt is nog onduidelijk. Als je een smartphone met dualsim-mogelijkheid wilt hebben, was je tot nu toe vooral aangewezen op onbekende Aziatische budgetmerken. Wellicht komt in Europa alleen de Galaxy Core-versie op de markt met ruimte voor één simkaart, want ook die heeft Samsung aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

Meer over middenklasser Galaxy Core

middenklasser Galaxy Core

Samsung Galaxy Core wordt geleverd met een aantal functies die we ook al kennen van de Galaxy S4, zoals Smart Alert (waarschuwingen dat er berichten zijn tijdens het bellen), Smart Stay (scherm blijft actief zolang je ernaar kijkt). Bij Smart Stay volgt de frontcamera van het toestel je ogen. Andere functies die we al eerder op toestellen van Samsung hebben gezien zijn bijvoorbeeld S Voice, waarbij je met stemcommando’s vragen kunt stellen en opdrachten kunt geven.

Technisch gezien is de Galaxy Core een middenklasser. Er zit een 4,3-inch scherm met een resolutie van 400 x 800 pixels in, het toestel heeft een 1,2 GHz dualcore-processor, 8GB intern geheugen en 1GB RAM. Aan de achterkant zit een 5-megapixelcamera en binnenin vind je een 1800mAh batterij. De Galaxy Core is voorzien van Android 4.1. Lees ook meer over zijn opvolger, de Samsung Galaxy Core 2.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy Core 2
Samsung Galaxy Core 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu