Samsung kondigt Samsung Galaxy Tab 2 aan

Redactie
26 februari 2012, 9:01
1 min leestijd
Samsung kondigt Samsung Galaxy Tab 2 aan
samsung-galaxy-tab-2

Voorafgaand aan Mobile World Congress heeft Samsung twee belangrijke nieuwe producten aangekondigd: de Samsung Galaxy Beam en de Samsung Galaxy Tab 2. De Tab 2 zal in twee meerdere uitvoeringen op de markt komen, met keuze uit een 7- of 10.1-inch scherm. Het zullen Samsungs eerste tablets zijn die standaard al zijn voorzien van Android 4.0. Samsung heeft de prijzen van alle modellen (exclusief de Samsung Galaxy Beam) al bekendgemaakt.

Er werd al overgesproken, maar nu heeft Samsung het officieel aangekondigd: de Samsung GALAXY Tab 2, Samsungs eerste tablet met Android 4.0. Er komen twee versies op de markt: de Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) met 10.1-inch scherm die vooral thuis gebruikt zal worden en de Samsung Galaxy Tab 2 (7.0), een tablet die je gemakkelijk meeneemt. Beide tablets komen dit voorjaar op de markt en zijn verkrijgbaar in een versie met alleen Wi-Fi en een versie met 3G en Wi-Fi. Als vernieuwingen noemt Samsung in het persbericht vooral de voordelen van Android 4.0 Ice Cream Sandwich, de vernieuwde gebruikersinterface met app gallery, die het delen van content gemakkelijker maakt en de verbeterde Android Market.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Tab 2 is voorzien van Android 4.0 en een 1 GHz dual-core processor, waardoor je snel kunt schakelen tussen toepassingen. Als extraatje zit er een Face Unlock-functie op, waarmee je de tablet kunt ontgrendelen door je gezicht voor de camera te houden. Samsung levert ook ChatOn mee en software om videocalls te organiseren en groupchats op te zetten.

Verkrijgbaarheid Samsung Galaxy Tab 2

De tablets uit de Samsung Galaxy Tab 2-serie zijn vanaf het tweede kwartaal van 2012 te koop in Nederland. Voor de 10.1-inch versie met Wi-Fi betaal je 399 euro inclusief BTW. De versie met 3G-functie kost 499 euro. De kleinere Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) is vanaf 299 euro te koop voor de versie met alleen Wi-Fi. Wil je ook 3G, dan betaal je 399 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu