Samsung kondigt tweede Android-tablet aan: SMT-I9100

samsung-japanDe Samsung Galaxy Tab ligt pas net in de winkel of Samsung kondigt alweer een nieuwe tabletcomputer aan. In Japan verschijnt in februari 2011 de SMT-i9100. Deze tablet lijkt op de Galaxy Tab, maar toch zijn er een aantal grote verschillen. Zo ontbreekt de geïntegreerde 3G-functie, die wel aanwezig is in de Europese Tab. Ook is de resolutie van de camera verlaagd van drie naar twee megapixels. Er is 4 GB geheugen aan boord om applicaties op te slaan. De Europese tablet van Samsung heeft 8 GB opslaggeheugen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


samsung-japan-2De tablet heeft wel 512 MB RAM-geheugen, Android 2.2 (Froyo) en een zeven inch capacitief touchscreen met een resolutie van 1024 bij 600 pixels: net zoals zijn Europese broer.

Gezien de specificaties zal de prijs lager zijn dan die van de Galaxy Tab. Hopelijk komt de tablet ook naar Europa, want niet iedereen zal de 3G-functie van de Galaxy Tab gebruiken of de behoefte hebben om foto’s te maken met deze tabletcomputer.

Bron: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.