Samsung laat voorproefje van de Nexus Prime zien

Redactie
5 oktober 2011, 10:48
1 min leestijd
Samsung laat voorproefje van de Nexus Prime zien
Samsung laat voorproefje van de Nexus Prime zien

Op 11 oktober wordt het volgende Samsung Mobile Unpacked event getiteld ‘Google Episode’ gehouden waarbij naar alle waarschijnlijkheid de Google Nexus Prime zal worden aangekondigd. Om alvast wat aandacht te genereren voor het evenement heeft Samsung een teaser trailer online gezet waaruit blijkt dat er iets groots aan gaat komen dat ‘gebogen’ zal zijn. Zoals ook de bedoeling is met teasers, word je verder niet veel wijzer van het filmpje.

In de trailer is één shot te zien waarop een telefoon wordt weergegeven. Dit is een telefoon met een zwarte voorkant en een zilveren achterkant met een gebogen scherm. Ook de Google Nexus S gemaakt door Samsung heeft een vergelijkbaar scherm, maar is alleen niet zo groot. De zilveren achterkant zou van metaal gemaakt zijn, aldus eerdere geruchten over de volgende ‘Google-telefoon’.

Lees verder na de advertentie.

De Nexus Prime wordt niet specifiek benoemd in de video, maar wel zijn de logo’s van Samsung en Google te zien. In het begin worden verwijzingen gemaakt naar zaken die door de jaren heen steeds beter zijn geworden en ook dat is weer op de Nexus-telefoons van Google te betrekken. Op 11 oktober is duidelijk wat wordt aangekondigd, tot die tijd is het afwachten of er nog meer informatie naar buiten komt over de Google Nexus Prime.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu