Samsung lanceert Android 2.1 telefoon in Korea
Wouter Nijsen

Terwijl Nederlandse gebruikers van een Samsung Android-telefoon nog met smart zitten te wachten op een update naar de laatste versie van Android, zijn de Koreanen ons een flinke stap voor. In het thuisland heeft Samsung namelijk een nieuwe Android-telefoon op de markt gebracht die standaard met versie 2.1 van dit besturingssysteem geleverd wordt. Het nieuwe toestel luistert naar de type-aanduidking SHW-M100S en heeft een 3,7 inch WVGA AMOLED-scherm, een 5 megapixel camera die ook HD-video kan opnemen, 800 MHz processor, Wi-Fi, GPS en ondersteuning voor DivX-weergave. De interface die op dit toestel gebruikt wordt, is niet de standaard Android-versie maar Samsungs eigen TouchWiz-interface. Daarnaast biedt de SHW-M100S standaard ondersteuning voor verschillende sociale netwerk-sites.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Of het toestel naar Europa komt is op dit moment nog niet bekend. Wellicht een optie voor Samsung om de gebruikte rom geschikt te maken voor de Galaxy en Galaxy Spica?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.