Samsung lanceert Galaxy Tab komende dinsdag

Redactie
22 oktober 2010, 17:56
1 min leestijd
Samsung lanceert Galaxy Tab komende dinsdag
samsung galaxy tab

De Samsung Galaxy Tab, de nieuwste tabletcomputer van Samsung, wordt komende dinsdag officieel geïntroduceerd in Nederland. Op die dag vertelt Samsung meer over de lancering van de tablet in haar hoofdkantoor in Delft. Android Planet is erbij aanwezig om foto’s te maken van het Launch Event en om meer te weten te komen over de Galaxy Tab. Volg komende dinsdag het Launch Event op AndroidPlanet.nl of houd ons Twitter-account (@planetandroid) in de gaten voor updates.

Na het Launch Event testen we de tablet op de redactie, waarna de review zo spoedig mogelijk op de website verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

Stel jouw vraag!

Wil jij iets weten over de nieuwe tablet van Samsung? Heb jij een brandende vraag? Plaats deze dan onder dit artikel. Wanneer wij komende dinsdag naar het evenement gaan, dan nemen we natuurlijk jullie vragen mee.

Over de Galaxy Tab

De Galaxy Tab is een tabletcomputer met Android 2.2 als besturingssysteem en een snelle 1 GHz-processor. De nieuwe tablet kan fotograferen, filmen, op internet surfen en mediabestanden afspelen. Dankzij het relatief kleine scherm van zeven inch vult de Galaxy Tab een gat tussen smartphones en grotere tabletcomputers, zoals de iPad. De tablet ligt vanaf begin november in de winkel.

Categorie: Tablets
Merk: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's