De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung komt met serie high-end audioproducten voor Galaxy-lijn

Redactie
28 april 2014, 12:16
1 min leestijd
Samsung komt met serie high-end audioproducten voor Galaxy-lijn
Samsung-Level-Lifestyle-Image-81

Samsung heeft maandag enkele nieuwe audioaccessoires voor zijn Galaxy-lijn (met name de Galaxy S5) gepresenteerd: Samsung Level. Het betreft twee koptelefoons, één paar oordopjes en een box. De producten krijgen de naam Level Over, Level One, Level In en Level Box, voor respectievelijk de grote over-the-ear-koptelefoon, een normale over-the-ear-koptelefoon, de oordopjes en de box. De prijzen van de audioaccessoires betreffen 179,99 euro voor de Level Box en 149,99 euro voor de overige Level-devices. De Level-accessoires zijn vanaf half mei ook in Nederland te koop.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Level

Samsung-Level-Lifestyle-Image-21

De Level Over (foto rechtsboven) is het vlaggenschip van de audioapparaten, met een “ergonomisch design, superieur HD-geluid, touch-besturen en bluetooth-verbinding”. Kopers kunnen ook de Samsung Level-app downloaden om het geluid nog meer te optimaliseren. Daarnaast introduceert Samsung de Level On, een koptelefoon met minder grotere speakers en een draad, en de Level In, oordopjes met een kleine afstandsbediening waarmee je ook telefoongesprekken kunt voeren.

Als laatste komt Samsung met de Level Box (foto rechtsboven), een compacte bluetooth-speaker met een metalen design die ook nog eens over een ingebouwde microfoon beschikt. Hierdoor kun je heel gemakkelijk conference calls met de Level Box voeren. De speaker biedt 15 uur speelduur en wordt bestuurd via een nfc-verbinding en bluetooth, waarbij je bijvoorbeeld Spotify-muziek naar de Level Box kunt streamen.

Lees ook

Beste Galaxy S5 aanbiedingen

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu