De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung mikt op drie Galaxy Gears per tien Galaxy Note 3’s

Gijs Ettes
8 september 2013, 14:00
1 min leestijd
Samsung mikt op drie Galaxy Gears per tien Galaxy Note 3’s
Galaxy Gear_001_Front_Wild Orange

Zodra de Samsung Galaxy Gear en Samsung Galaxy Note 3 op 25 september beschikbaar zijn, hoopt Samsung marktleider te worden van een vrij nieuwe productcategorie.

De Galaxy Note 3 moet hierbij gaan helpen, aangezien Samsung per tien verkochte Note 3-exemplaren twee tot drie Galaxy Gears over de toonbank wil laten vliegen.  Dit is natuurlijk geen enorm groot aantal, waardoor het erop lijkt dat Samsung zich initieel vooral richt op de zogeheten early adaptors die graag met een nieuwe gadget naast hun nieuwe telefoon rondlopen.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy Gear werkt in het begin bovendien alleen met de Galaxy Note 3 samen, en de Galaxy S3 en Galaxy S4 na hun update naar Android 4.3. Dit zorgt er ook voor dat de potentiële gebruikersgroep in het begin niet enorm groot is.

De smartwatch van Samsung heeft een aanraakbaar 1,36 inch super-amoled-scherm met een resolutie van 320 bij 320 pixels, een 800MHz-processor en bluetooth 4.0. Ook is er 512MB werkgeheugen en 4GB opslagruimte aanwezig. De Galaxy Gear heeft daarnaast een batterijduur van 24 uur waarmee je het volgens Samsung gemakkelijk een dag volhoudt. De batterij is 315 mAh groot.

De Galaxy Gear is in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299 euro en is vanaf 25 september verkrijgbaar, net als de Galaxy Note 3.

Via: SamMobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu