De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Mobile Unpacked heeft nu eigen Android-app

Redactie
22 augustus 2011, 12:30
1 min leestijd
Samsung Mobile Unpacked heeft nu eigen Android-app
Samsung Mobile Unpacked heeft nu eigen Android-app

Samsung Mobile Unpacked is de verzamelnaam voor de serie persevenementen van Samsung Mobile waarbij nieuwe producten worden aangekondigd. Nu is er een Android-app beschikbaar die je op de hoogte houdt van nieuwe teaser trailers en opkomende persbijeenkomsten. Met de app krijg je ook live video-toegang voor het eerstvolgende Samsung Mobile Unpacked event dat op 1 september tijdens IFA in Berlijn wordt gehouden en waar volgens Samsung iets groots zal worden aangekondigd.

In de app zijn de datum en details voor de volgende Unpacked-persbijeenkomsten te vinden. Tevens vind je hier een link naar het nieuwste teaser-filmpje, dat op het moment van schrijven wijst naar het event van 1 september. Als een persbijeenkomst is gehouden kun je het officiële persbericht van Samsung over de bijeenkomst in de app terugvinden net als de informatie over de nieuwe aangekondigde producten.

Lees verder na de advertentie.

Via Samsung Mobile Unpacked kun je ook live events op afstand volgen omdat deze rechtstreeks naar de Android-app worden gestreamt. Deze video’s zijn ook later nog terug te kijken. Hieronder kun je een van de teasers bekijken voor 1 september waarbij volgens Samsung iets groots zal worden aangekondigd. Kijkend naar de teaser is het waarschijnlijk de volgende supertelefoon van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Downloaden via Android Market: Samsung Mobile Unpacked (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu