Deze Samsung-monitor kan je smartphone draadloos opladen

Gijs Ettes
27 juli 2015, 9:22
1 min leestijd
Deze Samsung-monitor kan je smartphone draadloos opladen

Samsung heeft een full-hd-monitor onthuld die beschikt over een draadloze oplader in de voet. Daarmee kun je onder meer de Galaxy S6 en S6 Edge draadloos opladen via de Qi-standaard.

Lees verder na de advertentie.

Dit moet je weten over de nieuwe Samsung-monitor SE370

De Samsung SE370 komt in twee formaten van 23,6 (S24E370DL) en 27 inch (S27E370DS), die allebei zijn voorzien van een draadloze oplader in de voet waarop je bijvoorbeeld een smartphone kunt leggen. Dat scheelt weer een kabel op je bureau en zorgt ervoor dat je na elke computersessie beschikt over een opgeladen smartphone. Voorwaarde is wel dat je toestel ondersteuning biedt voor de Qi-standaard voor draadloos opladen.

https://www.youtube.com/watch?v=D_uNw-ueAZM

De SE370 is uitgevoerd in glossy wit en beschikt over een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en een kijkhoek van maximaal 178 graden. De responstijd van de monitor bedraagt 4 milliseconden en de helderheid 250 cd/m2  en 300 cd/m2 voor respectievelijk het kleine en grotere model. Verder zijn er poorten te vinden voor vga, hdmi 1.4 en displayport. Wat de Samsung-monitor precies gaat kosten en wanneer hij verschijnt, wordt later bekendgemaakt.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu