‘Samsung onthult Galaxy Note 7 op 2 augustus’

Wouter Nijsen
15 juni 2016, 10:42
1 min leestijd
‘Samsung onthult Galaxy Note 7 op 2 augustus’

Samsung presenteert de nieuwe Galaxy Note 7 waarschijnlijk op 2 augustus in de Verenigde Staten. Dat blijkt uit een afbeelding, waarop te zien is dat het Unpacked-event op die dag plaatsvindt.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 7 aankondiging

De afbeelding werd gepubliceerd door Sammobile en laat zien dat de Galaxy Note 7, zoals het nieuwe vlaggenschip zou heten, op 2 augustus uit de doeken wordt gedaan. Dat lijkt aannemelijk, aangezien het vorige Unpacked-evenement van Samsung vorig jaar ook in augustus plaatsvond en daar toen de Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+ werd geïntroduceerd. De Note 5 werd  overigens niet in de Benelux uitgebracht, waardoor het nog de vraag is of dit bij de Note 7 wel het geval zal zijn.

galaxy note 7 aankondiging

Ook is het nog niet helemaal zeker hoe het aanstaande toestel gaat heten. Als Samsung vasthoudt aan de nummering binnen de Galaxy Note-serie, dan zou het nieuwste toestel de Note 6 moet heten. Er gaan echter sterke geruchten dat Samsung bewust de merknaam Galaxy Note 6 overslaat en het nummer gelijk trekt met de Galaxy S-lijn. Hierdoor wordt mogelijk ook voorkomen dat consumenten denken dat de Note 6 al een jaar oud is.

Naar verluidt krijgt de Galaxy Note 7 een 5,8 inch-scherm met gebogen schermranden en een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap bevindt zich hoogstwaarschijnlijk een nieuwe Exynos-chip, 6GB RAM en een 4000 mAh-accu. Net zoals de Galaxy S7 en S7 Edge zou de nieuwe Note ook een waterdichte behuizing krijgen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Via: Sammobile
Categorie: Smartphones
Spotlight: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's