Samsung onderzoekt exploderende Galaxy S III
Redactie

Een Ierse Galaxy S III-eigenaar schrok tijdens een autorit van een knal in zijn auto. Hij keek naar het Android-toestel, dat zich op dat moment in de autohouder bevond. De Galaxy S III was aan het roken en de onderkant was helemaal verbrand. Het toestel bleef overigens gewoon werken, alleen zonder mobiel signaal. Samsung is op de hoogte van het verhaal en is een onderzoek gestart.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Ierse man heeft van de telefoonwinkel niet eens een vervangend toestel gekregen. ‘De telefoon moest eerst ter controle worden opgestuurd voordat ik een vervangend toestel krijg’ aldus de man. ‘Maar de Galaxy S III had wel zomaar de helft van mijn gezicht kunnen verbranden, in mijn broekzak kunnen exploderen of zelfs mijn bed in de brand kunnen zetten. De explosie was erg gevaarlijk.’

Samsung heeft een officiële reactie gegeven:

Wij hebben de recente foto’s van een Samsung Galaxy S III met warmtegerelateerde problemen gezien. Samsung is op de hoogte van dit probleem en we beginnen een onderzoek zodra we het toestel hebben ontvangen.