Samsung onthult per ongeluk Galaxy S4 Mini

Gijs Ettes
27 mei 2013, 9:59
1 min leestijd
Samsung onthult per ongeluk Galaxy S4 Mini
S4-mini

Samsung heeft per ongeluk de Galaxy S4 Mini onthuld op zijn website, al is het allerminst een verrassing dat Samsung met een kleinere variant van de razend populaire Galaxy S4 komt.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy S4 Mini wordt net als de Galaxy S3 Mini een iets minder krachtige en kleinere variant op Samsungs meest recente vlaggenschip. Naar verwachting heeft het toestel een 1.6GHz-dualcore-processor, een 4,3 inch-amoled-scherm van 960×540 pixels en 1GB of 2GB aan intern geheugen. Daarnaast heeft de Galaxy S4 Mini waarschijnlijk een 8 megapixel-camera en draait hij op Android 4.2.1 of 4.2.2.

Galaxy-S4-Mini

Samsung heeft de Galaxy S4 Mini nog niet aangekondigd, maar dat zal waarschijnlijk niet lang meer duren. Vorige week werd nog bekend dat de Galaxy S4 inmiddels al meer dan 10 miljoen exemplaren heeft verkocht. De smartphonefabrikant wil het momentum van dit succes natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Zo zou het bedrijf ook al bezig zijn met nieuwe kleuren voor de Galaxy S4 zelf en komt het Zuid-Koreaanse bedrijf met een stock Android-versie van de populaire telefoon.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy S4 Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu