De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

‘Samsung komt in 2015 met opvouwbare tablet’

Redactie
10 juni 2014, 14:27
1 min leestijd
‘Samsung komt in 2015 met opvouwbare tablet’
Samsung opvouwbare tablet

Samsung heeft een patent ingediend waaruit blijkt dat het bedrijf bezig is met een opvouwbare tablet. Dat is echter geen geheim: het Zuid-Koreaanse bedrijf werkt al veel langer aan flexibele amoled-schermen die in dergelijke apparaten kunnen worden gebruikt. Zo toonde Samsung recentelijk een smartphone waarbij de scherm over de rand loopt. De opvouwbare tablet is ook één van deze producten, en volgens Zuid-Koreaanse media zou deze Samsung opvouwbare tablet in 2015 op de markt verschijnen.

Lees verder na de advertentie.

Samsung opvouwbare tablet

De tablet zou een vrij groot formaat krijgen, waarbij het apparaat uit drie delen bestaat. De buitenste twee schermen zijn naar binnen te klappen, waardoor de tablet het formaat van een boek krijgt. Mogelijk kan de tablet met één scherm of juist alle drie de schermen worden gebruikt, waarbij één scherm een 7 inch-achtige tablet wordt gebruikt. Als de drie schermen worden getoond, zou het beeld over de drie schermen kunnen worden verspreid.

Samsung heeft op dit moment al één product met een flexibel – en niet buigzaam – scherm: de Galaxy Round. Deze smartphone, die je een klein beetje kunt buigen, is echter niet echt een succes geworden.

Lees ook

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu