Samsung probeert iPhone 4S kopers te verleiden met Galaxy S II voor 2 dollar
Redactie

Samsung probeert iPhone 4S kopers te verleiden met Galaxy S II voor 2 dollarVanaf vrijdag is de iPhone 4S in sommige landen al te koop en nu beginnen de eerste rijen zich al te vormen voor de winkels van Apple, ze willen allemaal graag een iPhone 4S kopen. Zo ook in Australië waar de eerste mensen al op de straat aan het kamperen zijn. Samsung besloot hier op in te spelen door naast een bestaande Apple-winkel tijdelijk een eigen winkel op te zetten, een zogenaamde pop-up store, waar de Samsung Galaxy S II verkocht zal worden voor slecht 2 Australische dollar. En dat leidt inderdaad tot meerdere rijen in de straat.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Jammer genoeg is de Samsung Galaxy S II aanbieding alleen geldig voor de eerste tien kopers in de rij. Die kunnen dan elk voor omgerekend 1,48 euro een Galaxy S II aanschaffen. Als je niet bij de eerste tien gelukkigen zit kun je het een dag later weer proberen. Sinds maandag is de actie al aan de gang en inmiddels schijnt het te werken. Al meerdere mensen zijn van rij gewisseld en staan nu voor de Samsung-winkel te wachten.

Niet alle mensen schijnen uit zichzelf van rij te wisselen. Samsung spoort de wachtenden in de Apple-rij actief aan om toch de overstap te maken naar de Samsung-winkel. Of het een nette manier van Samsung is om klanten voor zich te winnen is te betwisten, niet dat het niet gewaagd is. Over de hele wereld klagen Apple en Samsung elkaar aan, maar om zo de strijd aan te gaan lijkt weer iets nieuws te zijn voor beide bedrijven.

Bron: The Next Web

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.