De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Samsung onthult opvolgers Galaxy Note 4 en Note Edge in september’

Gijs Ettes
20 mei 2015, 16:16
1 min leestijd
‘Samsung onthult opvolgers Galaxy Note 4 en Note Edge in september’

Samsung zal tijdens de elektronicabeurs IFA waarschijnlijk de Galaxy Note 5 en de opvolger van de Galaxy Note Edge aankondigen. Laatstgenoemde draagt momenteel nog de werktitel ‘Project Zero 2’ en krijgt mogelijk geen stylus.

Lees verder na de advertentie.

Wat we weten over de Galaxy Note 5 en Project Zero 2

galaxy note edge project zero 2
De bijzonder vormgegeven Galaxy Note Edge verscheen eind vorig jaar in de Benelux.

Dat meldt althans Sammobile. Eerder stond de opvolger van de Galaxy Note Edge nog bekend onder de naam ‘Project Zen’. Ook de nieuwe werktitel wordt  waarschijnlijk niet de uiteindelijke naam van het vlaggenschip, maar wat we dan wel  mogen verwachten, is niet bekend.

Sammobile claimt verder  dat het toestel niet voorzien zal zijn van een stylus, maar dat het waarschijnlijk een grotere versie van de Galaxy S6 Edge wordt.  Naar verluidt onthult Samsung de opvolger van de Galaxy Note Edge en de nieuwe Galaxy Note 5 tijdens de IFA in Berlijn, die dit jaar plaatsvindt van 4 tot en met 9 september. Voor beide toestellen wordt  een apart verkrijgbare doorzichtige case en mogelijk ook een keyboardcase beschikbaar. Met dit laatste accessoire zijn de toestellen wellicht om te toveren tot kleine Android-pc’s.

Tot slot is de verwachting dat de Galaxy Note 5 wordt voorzien van een 2K- of 4K-scherm (super amoled), een Exynos 7422-chip met een octacore-processor en een S Pen-stylus. Het Project Zero 2-toestel krijgt volgens geruchten een 5,4 of 5,5 inch-scherm dat aan beide kanten iets afloopt, een Snapdragon 808-chip met een hexacore-processor, 32GB opslag en twee camera’s met 16 en 5 megapixels.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu