Samsung Q: nieuwe Android-telefoon gespot

Samsung gaat op 11 oktober een Android-telefoon lanceren in de VS, samen met de HTC Hero. Uit een printje van een forumlid van xda-developers zou het moeten blijken. De Samsung Q is een toestel dat we nog niet eerder hebben besproken en waarvan we ook niet weten of het naar Europa komt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De plannen zijn in ieder geval dat het toestel op 11 oktober gelanceerd wordt, op het CDMA-netwerk van de Amerikaanse operator Sprint. Of Samsung ook een GSM-versie van het toestel gaat uitbrengen, valt nog te bezien. De lancering van een Android-toestel door Samsung wordt gezien als een signaal dat ze van plan zijn om hun marktaandeel in de smartphonemarkt verder uit te breiden, door te kiezen voor meerdere platformen. De Samsung Q heeft overeenkomsten met de Samsung Omnia en Instinct: een groot touchscreen en weinig fysieke knoppen.

samsung q android

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.