De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung rolt software-update uit voor Galaxy S4

Gijs Ettes
6 juni 2013, 14:01
1 min leestijd
Samsung rolt software-update uit voor Galaxy S4
samsung galaxy s4

Samsung is zojuist begonnen met het uitrollen van een software-update voor de Galaxy S4. De update brengt onder andere de mogelijkheid om enkele Samsung-apps naar de sd-kaart te verplaatsen en nieuwe camera-firmware.

De update voor de Galaxy S4 is vooralsnog alleen in Duitsland binnen te halen, maar andere landen moeten snel volgen. De extra ruimte die je vrijmaakt door het verplaatsen van de verplichte Samsung-software is echter bijna te verwaarlozen.

Lees verder na de advertentie.

Bezitters van het 16GB-model van de Samsung Galaxy S4 hadden voor de update 9,15 GB vrij voor hun eigen apps en bestanden. Na de update loopt dit slechts op tot een niet indrukwekkende 9,23GB. Als dit Samsungs oplossing is voor het opslagprobleem van de Galaxy S4, zullen bezitters van het 16GB-model waarschijnlijk nog niet tevreden zijn.

De update brengt ook zaken als een nieuwe camera-firmware naar het populaire Samsung-vlaggenschip. Het paarse effect op het scherm tijdens scrollen zou daarnaast verdwenen zijn; je kan nu hdr-video opnemen; de statusbalk is semi-transparant, en de icoontjes in de Instellingen zijn vernieuwd. De update is 365,67MB in omvang.

Momenteel is de Samsung update alleen beschikbaar voor de Galaxy S4-toestellen die een Snapdragon huisvesten. De Exynos-versie krijgt de update echter ook zo snel mogelijk, zo meldt SamMobile. Wanneer precies is nog niet bekend.

Via: SamMobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu